930×122 CAPRA 5

disparitie

Argeș: Femeie dată dispărută

Argeș: Femeie dată dispărută

Citiți și: Este alertă în Argeș! Mobilizare impresionantă de forțe!

Femeia, în vârstă de 76 de ani are afecțiuni medicale și locuia împreună cu fiul său. Poliția a fost sesizată cu privire la dispariție în după-amiaza zilei de 14 martie.

„În ziua de 14 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota au fost sesizați cu privire la faptul că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, NEACȘU GHEORGHIȚA, de 76 de ani, a plecat voluntar de pe raza localității Albota, fără a mai reveni la domiciliu.

Citiți și: Dispariții din Piața Vasile Milea!

Semnalmente: 1,70 m înălțime, constituţie robustă, păr şaten, drept, tuns scurt, ochi căprui.

Vestimentație la momentul plecării: pantalon tricotat de culoare neagră, pardesiu gri, purta galoşi de culoare închisă şi pe cap batic.

Persoanele care pot oferi informații despre cea în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Piteşti, la telefon 0248 607.009” , ne-a informat Biroul de presă al Poliției Județene cu puțin timp în urmă.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90