NOR CURIER 930X122

băutură

Argeș: Femeie de 50 de ani, beată, s-a urcat la volan și a făcut accident

Femeie de 50 de ani, beată, s-a urcat la volan și a făcut accident. În această seară, în jurul orei 18:30, polițiștii piteșteni au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier petrecut pe raza localității Bascov, în urma căruia un autoturism a intrat în coliziune cu un gard.

Citiți și: Argeș. O șoferiță ,,și-a băut mințile” și s-a urcat beată criță la volan

 

Citiți și: A condus beată și fără permis pe străzile din Pitești, până a provocat un accident

 

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a constatat că o femeie de 50 de ani, din Bascov, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, circulând din direcția Pitești spre Bascov, după ieșirea din curbă la dreapta, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un gard aflat in partea dreaptă a sensului de deplasare.

În urma coliziunii a rezultat rănirea ușoară a femeii, care se afla singură în autoturism.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, femeia fiind condusă la o unitate medicală pentru investigații medicale și pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 și 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90