New Profesional Consult 930 x 122

accident

Argeș. Femeie grav rănită după ce a rămas suspendată cu mașina la 2 m. Poliția, oficial

Argeș. Femeie grav rănită după ce a rămas suspendată cu mașina la 2 m. Poliția, oficial

Citiți și: Argeș: Pieton lovit de mașină, ACUM!

Update ora 09.49

Victima, în vârstă de aproximativ 53 de ani, este grav rănită, prezentând suspiciune de fractură cervicală și lombară și un traumatism la nivelul feței.

Calul care a murit în urma impactului era singur pe șosea, fără a fi legat de vreun atelaj.

Citiți și: Accident grav în Argeș, acum! Motociclist implicat

,,Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, a rezultat că, în împrejurări ce vor fi stabilite din cercetări, o femeie de 53 de ani, din Pietroșani, care conducea un autoturism pe DJ 731, pe raza comunei Coșești, circulând din direcția Domnești spre Piscani, a lovit o cabalină, aflată pe partea carosabilă, după care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, lovind gardul unui imobil.

În urma coliziunii, femeia care conducea autoturismul a suferit leziuni, fiind preluată de un echipaj medical și transportată la spital.

Din păcate, în urma impactului, cabalina a decedat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art.196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun.”, conform Poliției Argeș.

Update ora 09.02

Polițiștii sunt acum la fața locului și desfășoară cercetări, pentru stabilirea împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.

Persoana care conducea autoturismul, femeie de aproximativ 53 de ani, a fost preluată de un echipaj medical.

Cabalina a decedat, transmite Poliția Argeș.

Update ora 08.35

,,A fost vorba despre un autoturism care, în urma impactului cu o cabalină, a părăsit partea carosabilă și a rămas suspendat pe un gard, la o înălțime de aproximativ 2 m.

Pompierii au efectuat manevre de descarcerare a șoferului vehiculului, care în urma extragerii a fost predat echipajului medical.

În urma evaluării acesta a fost transportat la spital.

În autoturism se afla o singură persoană.

 

La locul solicitării, pompierii asigură măsuri specifice.”, transmite ISU Argeș.

Update ora 08.26: Argeș. Accident grav! O șoferiță a lovit un cal!

Potrivit surselor noastre, femeia care se afla la volanul autoturismului a lovit un cal, moment în care ar fi pierdut controlul volanului și a rămas suspendat pe un gard.

Din păcate, calul a fost rănit mortal.

Știre inițială ora 07.49: Accident grav în Argeș! S-a ,,urcat” cu mașina pe gard!

Un grav eveniment rutier s-a petrecut, în această dimineață, în zona comunei Coșești.

Argeș. Accident grav! O șoferiță a lovit un cal!

Potrivit primelor informații transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș, un vehicul a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un șanț.

Este posibil ca o persoană să fie încarcerată.

Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Video: ISU Argeș

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90