NOR CURIER 930X122

accident

    Argeș: Femeie lovită în plin de o mașină

    Update, ora 14.54, IPJ Argeș transmite:

    Citiți și: Accident foarte grav în Vinerea Mare! Impact puternic ACUM, în Argeș

    „Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 42 de ani, din comuna Bughea de Jos, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mihăești, din direcția Pitești spre Câmpulung, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a accidentat o femeie de 34 de ani, din Mihăești.

    În urma coliziunii, femeia a fost transportată la o unitate medicală, pentru îngrijiri.

    Citiți și: Aceștia sunt tinerii de 16 și 19 ani morți în accidentul cutremurător din Argeș!

    Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

    În cauză a fost întocmit dosar penal conform art.196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împreurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.”

    Update, ora 12.41, ISU Argeș transmite:A fost vorba despre o persoană de sex feminin, pieton, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care a fost acroșată de către un autoturism.

    Victima a fost preluată de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș. La fața locului pompierii asigură măsuri specifice până la înlăturarea oricărui pericol.

    Știrea inițială, ora 12.42

    Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe raza localității Mihăești.

    Potrivit primelor informații, un pieton a fost lovit de o mașină.

    La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu o autospecială de stins incendii, alături de un echipaj SAJ.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3