930 x122 grota rece

accident

Fetița lovită de mașină, transferată de urgenţă cu elicopterul la Bucureşti

Fetița lovită de mașină, transferată de urgenţă cu elicopterul la Bucureşti

Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

Update 4, ora 19.30

Fetiţa a fost preluată cu elicopterul SMURD de lângă stadionul Nicolae Dobrin şi transferată de urgenţă la un spital din Bucureşti, în stare stabilă.

Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

Update 3

Minora a fost intubată și transportată la Spitalul de Pediatrie din Pitești, fiind inconștientă și în stare deosebit de gravă. Surse ePitești afirmă că medicii depun eforturi supra-omenești pentru a o stabiliza.

Totodată, Poliția Argeș transmite în urmă cu puțin timp:

„La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 16:15, polițiștii argeșeni au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, în localitatea Dârmănești, o minoră ar fi fost accidentată de un autoturism, în curtea unei locuințe.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, care au constatat că cele sesizate se confirmă, minora fiind găsită în stare de inconștiență.

De asemenea, la caz a fost direcționat un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Echipajul medical a efectuat manevre de resuscitare și a preluat minora, cu funcții vitale.

Din verificările preliminare efectuate de polițiști, s-a stabilit că, o femeie de 43 de ani, din Dârmănești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, în timp ce intra cu autoturismul în curtea locuinței, ar fi accidentat o minoră de 7 ani.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.„

Update 2, ora 16.40

Inspectoratul de Poliție Județean vine cu noi informații:

,,Dârmănești – sesizare eveniment în curtea unei locuințe – fetiță accidentată de un autoturism. Din primele informații, minora ar fi inconștientă.”

Update 1, ora 16.31

Un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă a sosit la fața locului și resuscitează minorul.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș transmite:

,,Sesizare de copil accidentat de un autoturism în localitatea Dârmănești.
Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și două echipaje SMURD de prim ajutor calificat și terapie intensivă mobilă.

Argeș. Copil lovit de o mașină lângă Poliție

Copilului i se fac manevre de resuscitare de către paramedicii SMURD.”

Știre inițială

Un bărbat și-ar fi lovit cu mașina propriul copil de numai 8 ani, în fața Postului de Poliție de pe raza comunei Dârmănești.

Impactul s-a produs în momentul în care bărbatul conducea în marșarier.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90