930×122 CAPRA 5

biciclete

Argeș: Fura biciclete din scări de bloc. Tânăr de 29 de ani, reținut!

Un bărbat de 29 de ani a fost reținut de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești pentru furt calificat.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

Acesta a furat două biciclete din scările unor blocuri din orașul Costești. Bărbatul a creat un prejudiciu în valoare de 1.700 de lei, care a fost ulterior recuperat.

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Șoferii care depășesc bicicliștii și trotinetiștii pot rămâne fără permis!

„În ziua de 21 februarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Costești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au identificat și reținut un bărbat de 29 de ani, cu antecedente penale.

Din cercetări, s-a stabilit că în noaptea de 19 spre 20 februarie a.c., cel în cauză ar fi sustras o bicicletă de pe scara unui bloc din Costești.

De asemenea, din cercetări, s-a stabilit că cel în cauză ar fi sustras și o altă bicicletă de pe scara unui bloc din Costești, în noaptea de 09 spre 10 iunie 2022

Prejudiciul, în valoare totală de aproximativ 1.700 de lei, a fost recuperat și restituit persoanelor vătămate.

În ziua de 21 februarie, după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: stiribotosani.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90