SMART KIDS 930X122

furt combustibil

Argeș: Furt uriaș la o firmă! Au reușit să sustragă tone de combustibil

Mai mulți bărbați au ajuns pe mâna Poliției după ce au reușit să fure tone de combustibil de la o firmă de transport marfă din Argeș.

Citiți și: Atenție, piteșteni! Se fură benzina din rezervoare!

Dosarul cauzei a fost trimis în judecată, iar bărbații riscă să ajungă după gratii.

IPJ Argeș transmite: 

„Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au finalizat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, privind săvârșirea infracțiunilor de abuz de încredere, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos (mai multe acte materiale), acces ilegal la un sistem informatic (mai multe acte materiale), instigare la efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos (mai multe acte materiale) și instigare la acces ilegal la un sistem informatic (mai multe acte materiale).

Din cercetări s-a stabilit că, la începutul lunii decembrie 2018, un bărbat de 46 de ani, din Deva, ulterior intrării în posesie a cardului de alimentare cu carburanți, în vederea exercitării atribuțiilor de serviciu, ar fi dispus, fără drept, de acest card, pe care l-ar fi încredințat fratelui său, iar acesta din urmă, ar fi determinat un bărbat de 32 de ani, din județul Dâmbovița, să folosească, în mod fraudulos, cardul, cu care ar fi alimentat, în cursul lunii decembrie 2018, împreună cu un alt bărbat de 46 de ani, tot din județul Dâmbovița, mai multe autoturisme aparținând unor terțe persoane, cu peste 3800 de litri de carburant.

Prejudiciul cauzat societății în cauză este de 4.643,82 de euro.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, cu propunere de trimitere în judecată.”

Foto descriptiv: infotrucker.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3