New Profesional Consult 930 x 122

accident

Argeş: Accident cu un şofer care a căzut cu maşina în râu

Argeş: Accident cu un şofer care a căzut cu maşina în râu. Evenimentul rutier a avut loc pe raza localităţii Valea Danului.

Citiți și: Argeș: Accident între două autoturisme: Minor transportat la spital

UPDATE ORA 12.00: „Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism a căzut într-un canal cu apă, la limita dintre localitatea Valea Danului și municipiul Curtea de Argeș. Conducătorul autoturismului, bărbat de 45 de ani, a fost scos din apă, de către reprezentanții I.S.U. Argeș și polițiștii ajunși la fața locului. Polițiștii continuă verificările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun”, precizează IPJ Argeş.

 

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

 

UPDATE ORA 10.40: „Este vorba despre un bărbat care a fost evacuat cu barca de către pompieri și predat paramedicilor SMURD. Acesta este conștient și va fi transportat la spital pentru investigații medicale amănunțite”, transmite ISU Argeş.

UPDATE ORA 10.30: Conducătorul auto ar fi reuşit să iasă din autoturism. Nu mai era însoţit de nimeni.

 

 

Ştirea iniţială – ora 10.26

„Autoturism ajuns într-un canal din localitatea Valea Danului, zona Hidrocentrală. Intervin pompierii cu o ambulanță SMURD, o autospecială intervenție și o barcă de salvare”, anunţă ISU Argeş.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90