930 x122 grota rece

furt

Argeș: Halucinant! Au băgat de 300 de lei și au plecat

Argeș: Halucinant! Au băgat de 300 de lei și au plecat

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

Doi tineri, de 18 și 21 de ani, au fost reținuți pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cei doi teleormăneni sunt acuzați că ar fi alimentat cu carburant un autoturism și ar fi achiziționat produse alimentare fără să achite.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

Întâmplarea s-a petrecut în noaptea de 4 spre 5 aprilie, într-un peco din Drăganu.

Prejudiciul se ridică la aproximativ 300 de lei.

Mai mult de atât, în urma verificărilor, polițiștii au depistat că șoferul nu poseda permis.

Argeș: Halucinant! Au băgat de 300 de lei și au plecat

,,În ziua de 17 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere și au identificat și reținut doi tineri, de 18, respectiv 21 de ani, ambii din comuna Buzescu, județul Teleorman.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 04 spre 05 aprilie a.c., cei doi ar fi alimentat cu carburant un autoturism și ar fi achiziționat produse alimentare, în valoare totală de aproximativ 300 de lei, într-o stație de comercializare a carburanților din localitatea Drăganu, și ar fi părăsit zona fără să achite.

De asemenea, în urma activităților desfășurate de polițiști, s-a stabilit faptul că tânărul de 18 ani ar fi condus autoturismul fără să posede permis de conducere, transmite Poliția Argeș.

La data de 17 aprilie cei doi au fost identificați și au fost conduși la sediul poliției, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În cursul zilei de astăzi, vor fi prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto: Descriptiv/ ziaruldevrancea.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90