930×122 CAPRA 5

accident

Argeș: Impact între o mașină și un scuter! Bărbat rănit grav!

Argeș: Impact între o mașină și un scuter! Bărbat rănit grav!

Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

Update, ora 19:44

Poliția Argeș face următoarele precizări privind accidentul de la Albota:

Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

”Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 56 de ani, din Moșoaia, care conducea un moped pe DN 65, din direcția Slatina spre Pitești, circulând pe marginea părții carosabile, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul neasigurării la schimbarea direcţiei de deplasare prin viraj spre stânga, a fost accidentat de un autoturism care se deplasa în aceeași direcție, condus de o femeie de 47 de ani, din Pitești.

În urma evenimentului, bărbatul a suferit leziuni, fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital, acesta neputând fi testat cu aparatul etilotest (diagnostic preliminar de fractură deschisă la un membru inferior).

Femeia care conducea autoturismul a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool, iar bărbatului ii vor fi recoltate probe biologice de sânge.

I cauza urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”.

Știrea inițială:

Un bărbat de 56 de ani a fost rănit grav în această seară într-un accident rutier petrecut la Albota.

Scuterul pe care se afla a fost lovit de o mașină.

Bărbatul a suferit o fractură de picior stâng și a fost transportat de urgență la spital.

Polițiștii fac verificări pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut evenimentul rutier.

Foto: Arhivă ePitești.ro/Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90