SMART KIDS 930X122

accident

Argeș: Impact puternic! O mașină răsturnată!

Update, ora 19:51, ISU Argeș transmite: „Paramedicii SMURD au preluat și transportat la spital o a doua victimă, persoană de sex feminin cu vârstă de aproximativ 37 de ani, care prezenta atac de panică și acuza amețeli.

Citiți și: Accident în Argeș. Impact puternic între două mașini

La fața locului, pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere ale incendiilor la autoturismul care prezenta scurgeri de lichide.”

Știrea inițială, ora 19:40

Citiți și: Pitești: Accident cu un motociclist implicat în Nord

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs pe raza localității Băbana, pe DJ 703.

Potrivit primelor informații, două autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului, una dintre ele s-a răsturnat pe partea carosabilă.

La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Potrivit ISU Argeș, în urma evenimentului a rezultat o victimă de sex feminin, în vârstă de aproximativ 27 de ani, care este monitorizată de către paramedicii SMURD.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Adi spune:

    Sa circuli pe drumul spre sau dinspre Babana e pura adrenalina cu gropi fara marcaje si cu multi soferi care daca cunosc zona cred ca si permit sa conduca cu viteza si daca mergi incet mai si te claxoneaza ca drumul si traficul nu le permite sa depaseasca .

Donaris 570×90