Donaris 930 x 122

accident

Argeș: Impact puternic! O mașină răsturnată!

Update, ora 19:51, ISU Argeș transmite: „Paramedicii SMURD au preluat și transportat la spital o a doua victimă, persoană de sex feminin cu vârstă de aproximativ 37 de ani, care prezenta atac de panică și acuza amețeli.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

La fața locului, pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere ale incendiilor la autoturismul care prezenta scurgeri de lichide.”

Știrea inițială, ora 19:40

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs pe raza localității Băbana, pe DJ 703.

Potrivit primelor informații, două autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului, una dintre ele s-a răsturnat pe partea carosabilă.

La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Potrivit ISU Argeș, în urma evenimentului a rezultat o victimă de sex feminin, în vârstă de aproximativ 27 de ani, care este monitorizată de către paramedicii SMURD.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Adi spune:

    Sa circuli pe drumul spre sau dinspre Babana e pura adrenalina cu gropi fara marcaje si cu multi soferi care daca cunosc zona cred ca si permit sa conduca cu viteza si daca mergi incet mai si te claxoneaza ca drumul si traficul nu le permite sa depaseasca .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90