New Profesional Consult 930 x 122

Bărbat reținut

Argeș: În gașcă, la furat. Spargere de peste 4.000 de euro

Argeș: În gașcă, la furat. Spargere de peste 4.000 de euro

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

Trei bărbați au păgubit cu peste 4.000 de euro două societăți comerciale. Indivizii au furat un ATV și mai multe componente IT dintr-o hală de pe raza comunei Moșoaia.

Unul dintre bărbați a fost reținut de polițiști.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 27 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au continuat verificările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și au identificat și reținut un bărbat de 39 de ani, din Priboieni.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 08 spre 09 octombrie 2022, bărbatul, împreună cu alți doi bărbați, ar fi pătruns într-o hală de pe raza localității Moșoaia, de unde ar fi sustras un ATV și mai multe componente IT, producând prejudicii pentru două societăți comerciale, în valoare de 56.000 de lei, respective 4.500 de euro.

Ulterior, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: newsbucovina.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90