930 x122 grota rece

incendiu casa bogați

Argeș: Incendiu de proporții la o casă

Argeș: Incendiu de proporții la o casă.

Update. ora 22.40 – ISU Argeș, transmite:

Pompierii de la Garda de Intervenție Topoloveni – intervin pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Bogați.

La fața locului au ajuns două echipaje cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

Flăcările s-au propagat la acoperișul casei și în interiorul acesteia. Din fericire, nu sunt victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este coșul de fum necurățat.

La momentul izbucnirii incendiului, în casă se afla proprietara, care împreună cu câțiva săteni au scos o mare parte din bunurile din interior.

 

 

Știre inițială, ora 22.29

Un incendiu a izbucnit în această seară la o casă, în comuna Bogați din județul Argeș.

Nu se știe în acest moment din ce cauză a pornit incendiul sau daca sunt victime omenești. Pompierii argeșeni de la detașamentul orașului Topoloveni intervin pentru lichidarea incendiului.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90