New Profesional Consult 930 x 122

accident feroviar

Argeș. Incident grav. Un bărbat se luptă să trăiască

Update 2:
Poliția Argeș informează:

Citiți și: A nins în Argeș!

“Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către un mecanic-ajutor de șef de tren, cu privire la faptul că, după trecerea trenului în care se afla, ar fi observat că un bărbat din apropierea căii ferate ar fi căzut, fără a se ridica ulterior.

La fața locului au intervenit, pentru asigurarea primelor măsuri, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

Bărbatul în cauză, de 51 de ani, din Hârsești, a fost asistat medical de un echipaj SMURD, fiind preluat în stare de inconștiență.

Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș efectuează cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor fiind întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal”.

De asemenea, conform ISU Argeș, bărbatul a fost intubat și este transportat la spital de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Update 1 : Din câte se pare, este vorba despre un bărbat, un cioban, care nu ar fi fost lovit de tren. Acesta ar fi căzut în timp ce traversa calea ferată, chiar înainte ca terenul să treacă prin zonă.

S-ar fi lovit destul de rău în zona capului, fiind în stare de inconștiență.

Conductorul terenului ar fi fost cel care a observat și a anunțat autoritățile.

Știrea inițială: Un accident feroviar a avut loc în județul Argeș, în zona localității Stolnici, transmit surse ePitești.

O persoană ar fi fost lovită de tren. Deocamdată nu se cunosc informații despre starea acesteia.

La fața locului se deplasează un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă și un altul cu modul de descarcerare și o autospecială de stingere, conform ISU Argeș.

Foto: Arhivă/Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90