Kaia 930 x 120

bărbat

Argeș. Inconștiență scandaloasă la volan! Cum a putut să conducă un bărbat

Argeș. Inconștiență scandaloasă la volan! Cum a putut să conducă un bărbat

Citiți și: Argeș. Cumplit! Și-a bătut mama! A lovit-o cu pumnii și picioarele

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, domiciliat în comuna Corbi, a fost depistat de polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 731, cu permisul suspendat.

Incidentul a avut loc pe raza comunei Corbi.

Citiți și: Moment inedit. Iată ce a făcut un tânăr pe trecerea de pietoni

Autoritățile au acționat prompt, demarând investigații pentru a clarifica toate circumstanțele în care s-a petrecut fapta.

În urma constatării, a fost întocmit un dosar penal conform articolului 335, alineatul 2 din Codul Penal, care reglementează infracțiunea de conducere a unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat.

Verificările continuă, urmând ca anchetatorii să stabilească toate detaliile referitoare la acest caz.

Iată ce transmite Poliția Argeș cu privire la acest aspect:

În ziua de 21 august a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești au depistat un bărbat de 34 de ani, din Corbi, care conducea un autoturism pe DJ 731, pe raza comunei de domiciliu, iar din verificările efectuate în bazele de date ale Poliției Române a rezultat că bărbatul figurează cu dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 alin.2 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

 Argeș. Inconștiență scandaloasă la volan! Cum a putut să conducă un bărbat

Sursa: IPJ Argeș

Foto: descriptiv/arhivă

 

Eurial 555 x222
570 X 90 POSADA 3