930×122 CAPRA 5

șofer

Argeș. Inconștiență totală la o cale ferată

Argeș. Inconștiență totală la o cale ferată

Citiți și: Tinerii din România pot călători GRATIS!

Un piteștean de 49 de ani a ignorat calea ferată de pe strada Cavalerului din Ștefănești și a trecut prin fața trenului care se apropia.

Inspectoratul de Poliție transmite:

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

,,În ziua de 30 august a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Ștefănești au depistat, la trecerea la nivel cu calea ferată de pe str. Cavalerului, un bărbat de 49 de ani, din Pitești, care nu a respectat regulile la trecerea la nivel cu calea ferată, fără bariere, semnalizată cu indicatoare, prin aceea că nu a oprit la apropierea trenului.

Argeș. Inconștiență totală la o cale ferată

În urma abaterii constatate, conducătorul autoturismului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, totodată fiind aplicată măsura complementară de reținere a permisului de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile.”, potrivit IPJ.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Edmond Ion Plesa spune:

    Mergeți pe Lânăriei…sa va minunați, d lor polițiști!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90