New Profesional Consult 930 x 122

drumul județean 703 E

Argeș. Incredibil! Și-a distrus jantele pe șosea! Daună de mii de euro!

Un șofer și-a distrus roțile pe drumul județean 703 E, Pitești – Băbana.

 

Acesta și-a făcut praf ambele cauciucuri și jante de pe partea dreaptă a mașinii, după ce a trecut cu roțile peste șanțurile formate în timp, pe partea carosabilă a drumului.

Craterele din asfalt se află pe drumul spre Pitești, în curbă, după sediul Unității Militare și nu sunt semnalizate.

 

De aceea, nici conducătorul auto în cauză nu le-a observat, pentru a le putea evita.

Șoferul autoturismului, un Volkswagen Passat, nu și-a mai putut continua deplasarea după impactul cu șanțurile din asfalt. Acesta a trebuit să schimbe pe loc roțile distruse.

 

Paguba a fost, bineînțeles, suportată tot din buzunarul conducătorului auto.

Pentru o eventuală recuperare a cheltuielilor, șoferii care se află în astfel de situații pot apela la instanță, dând în judecată primăria/autoritatea în grija căreia se află drumul.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

4 comentarii

  • Marius spune:

    Voi nu vedeți ce jante din Turcia de 3 lei are pe mașina și ce garda la sol are cauciucul. Dacă avea jantele originale ale mașinii nu se întâmpla nimic. As fi curios dacă sunt omologate de RAR in talon. Bineînțeles ca nu. Vindem jantele originale pe 1000€ și cumpărăm niște gunoaie din Turcia pe 100€ ca prinde bine la vanzare.

  • Rdanai spune:

    Trec mereu pe acolo. Drumul este mai cu probleme, dar nici asa sa strambe rotile, poate daca ai viteza. Apropo, jantele ale sunt omologate pe masina? Ca nu prea par.

  • Andrei spune:

    Daca ai vrut sa faci o gluma sau sa pari inteligent ….ai gresit in ambele sensuri. Invata sa vorbesti in cunostiinta de cauza!

  • Sorin spune:

    Toti stim drumul la babana ca e plin de capcane si toti stim cum alearga unii masinile cu pura inconstienta ma gandesc daca drumul ala ar fi bun l am putea inscrie in circuitul de viteza la raliul argesului.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3