Donaris 930 x 122

amenzi

Argeș: Jandarmii în acțiune! Masca și certificatul verde la control

Și în acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni punctuale, atât independent, cât și în colaborare cu Poliția, în cadrul cărora au acționat pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru această perioadă, precum și prevenirea și combaterea altor fapte de natură contravențională sau penală.

Citiți și: Argeșean aflat în carantină, găsit de jandarmi plimbându-se fără mască prin Pitești

Astfel, în ultimele 72 de ore au fost constatate mai multe abateri de la prevederile Legii 55/2020, dar și de la alte acte normative, pentru care au fost aplicate un număr de 85 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 14.700 lei.

Jandarmii argeșeni au desfășurat acțiuni de verificare pe raza județului, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, iar majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru lipsa certificatului verde sau pentru nepurtarea măștii de protecție.

Citiți și: Amenzi grele pentru publicarea fără acord a imaginilor cu maşini şi numărul lor de înmatriculare

Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și interdicțiile impuse pentru prevenirea și combaterea pandemiei de Covid-19!”, transmite Jandarmeria Argeș.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441