New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

Argeș: Jandarmii în acțiune! Masca și certificatul verde la control

Și în acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni punctuale, atât independent, cât și în colaborare cu Poliția, în cadrul cărora au acționat pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru această perioadă, precum și prevenirea și combaterea altor fapte de natură contravențională sau penală.

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

Astfel, în ultimele 72 de ore au fost constatate mai multe abateri de la prevederile Legii 55/2020, dar și de la alte acte normative, pentru care au fost aplicate un număr de 85 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 14.700 lei.

Jandarmii argeșeni au desfășurat acțiuni de verificare pe raza județului, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, iar majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru lipsa certificatului verde sau pentru nepurtarea măștii de protecție.

Citiți și: Atenție dacă stați la bloc: amenzile ajung până la 100.000 de lei!

Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și interdicțiile impuse pentru prevenirea și combaterea pandemiei de Covid-19!”, transmite Jandarmeria Argeș.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90