NOR CURIER 930X122

elena lasconi

Argeș. Lasconi a dat de necaz!

Prefectul județului Argeș, Radu Perianu, a anunțat zilele trecute că edilul municipiului Câmpulung Muscel a fost amendat.

Citiți și: Când va demisiona prefectul Radu Perianu și cine îi va lua locul

Totul ar fi pornit de la construcția unui bloc.

Citiți și: Surpriză neașteptată: Primar din Argeș candidat la Cotroceni

„Primăria a emis o autorizație de construire a unui bloc de locuințe sociale fără să obțină înainte multe dintre documentele obligatorii în astfel de cazuri.

Nu o spun eu, ci este scris negru pe alb într-o adresă venită de la Inspectoratul Județean în Construcții pe data de 25 august 2022. Primarul municipiului Câmpulung Muscel (n.r. Elena Lasconi) a fost amendat cu 10 mii de lei pentru fapte ce constituie contravenții la normele legale privind autorizarea executării lucrărilor de construcții.

Inspectorii spun că autorizația de construire a fost emisă în afara termenului legal, că cererea pentru emiterea autorizației nu conține lista avizelor, acordurilor, studiilor de specialitate, că nu a fost solicitat avizul serviciului deconcentrate al autorității centrale privind protecția sănătății populației și cel al M.A.I Poliția Locală- Biroul Rutier.

Pe 27 septembrie am cerut instituției de control să îmi transmită dacă sunt lucruri ce pot fi remediate pentru că intenționam să nu mai ajungem în instanță.

Răspunsul a fost negativ! <<Vă comunicăm faptul că au fost constate neconformități care nu pot fi remediate prin completare>>, a spus Inspectoratul Județean în Construcții.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

14 comentarii

  • Necula ion spune:

    Uni se zbat și alții taie craca. România Arges 2022

  • Ursu spune:

    Nu prea se vad progrese in mun Câmpulung, dE

  • Tibi spune:

    Ce mizerie…
    Mi-e scârbă de clasa asta infecta( politicieni de doi bani)!
    Șantaj politic! Lasconi vrea să facă ceva, iar alții o faultează!
    Dacă ar trece la liberali…?

  • Sorin spune:

    Mirosul rahatului a ajuns pana in Spania!!De ce se baga prefectul in treburile Câmpulungului ?Bai ăsta băăă din cauza ta este bulevardul in paragina,amărâtule!!🤮🤮

  • Dana spune:

    Ce tot aveți cu perianu? Dacă avea coloană vertebrală nu era prefect. Faptul că documentația pentru autorizație nu avea lista cu avize, nu înseamnă că nu avea avizele. Nici el nu știe asta, amărâtu…

  • Constantinescu Florentin spune:

    Pacat de orasul asta si de locuitorii lui. Este adevarat ca legea trebuie respectata dar la cate mânării s-au facut in judetul asta si in tara, parca mai mergea una mai ales ca era de interes local!

  • Janetta spune:

    Dati in cap la oamenii care vor sa faca ceva si nu sunt manjiti ca voi USL2. Sa va fie rusine hotilor fara scrupule….#elenalasconi fii tare si da-le flit

  • Matei spune:

    Orasul acesta istoric,arata jalnic!Pacat ca nu avem grija de istorie!Ne meritam soarta,suntem niste STRUTI!

  • Mihaela Dena spune:

    Prefectul sa si vada de Pitestiul sau,nu de Campulung.Pana acum i a acceptat pe cei care hoinareau beti cu masina sau la serviciu,care au inceput sa repare drumurile si le au lasat in paragina.Pe timpul fostilor primari ,de sf.Dumitru ce au oferit campulungenilor???NIMIC,domnule prefect.Au filmat aratia oameni,spectacolul.Nu am vazut atatea cartiere venind carduri-carduri niciodata.Nici de sf.Pasti nu este atata lume.Vrem sa avem un oras ca si Pitestiul…ca orasele mari din tara ori voi stagnati lucrarile.Campulungenii o vor sustine in tot ce va realiza chiar daca ii intocmiti dosare penale si le va castiga. Voi,ii impuneti ca anumite persoane sa si faca un balconas la parter prin obligatia de a cere f.multi bani(cazul unei persoane din cartierul Grui,cu o singura pensie de 1200lei). Toti cei care veti fi impotriva primaritei noastre,veti ajunge la alegeri la functia voastra calificata ,nu in varful piramidei.

  • Corneliu spune:

    Doamna Lasconi Elena nu a rezolvat nici infrastructura orașului de 2-3 ani dar a angajat o firma ce nu face nimic. Păcat de orășelul acesta ca a ajuns foarte rău și dezorganizat. O mare pierdere pentru înaintașii timpului și a istoriei românești. La următoarele alegeri trebuie votat gospodarul orașului nu politicianul.

  • Danduta spune:

    USL-ist amarat. Nu mai ai Ciolan de la bețivul primar PSD, dinainte?! Ala care avea hogeac pt elsi acoliții lui? Erai și tu abonat la centuristele hogeacului?!
    Oameni de nimic!

  • Bianca spune:

    Doamna Lasconi sa asigure personal profesionist la Spitalul din Campulung. Nu e normal sa ajungi la urgente cu copilul de 3 ani iar medicul de garda, Potcoava, sa nu-ti examineze copilul.
    Gunoiul de la blocurile din centrul orașului sa fie luat cum trebuie, nu lăsat pe jos. Petreceri, evenimente in fiecare Weekend, străzi blocate din cauza asta ( sunt și multe libere! Evident ca nu sunt! Se blochează tot orașul pt o parada…..), iar gunoaiele se imput. Prostii, plătesc gunoiul scumpit , din nou, degeaba.
    Alta chestiune: bazinul de innot: de ce trebuie sa plătească copiii intrarea? Înotul e un sport recunoscut peste tot. Ar trebui sa fie gratis. Dar nu, sa între bănuții in buzunarul Primarului/ iei. Niciun primar nu va fi corect, dar mai bine cu un hot la câștig decât cu un prost la paguba.

  • Xxx spune:

    Praf și pulbere tot doamna primar. Gunoi
    Mizerie
    Jeg
    Totul este original. Nu te au atins de nimic în oraș. Ca doar în campania electorala ai mers pe jos. Gura mare și fapte puține. Și pt toți care îți i au apărarea multă…

  • B. Ion spune:

    Dezbinarea care persista in Romania, la toate nivelele o sa duca tara in faliment . Legile trebuiesc respectate dar , de toti si nu numai de unii. Pacat ca cei pe care-i platim ,unii cu sudoarea fruntii, nu reusesc sa se desprinda de interesele personale,de grup sau partid.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90