NOR CURIER 930X122

accident

    Argeș. Leo, 20 de ani, a murit după ce a făcut accident lângă Pitești!

    Update, 19 decembrie, ora 13:12

    El este tânărul de 20 de ani care a murit în urma gravului accident de la Budeasa, din seara zilei de sâmbătă, 17 decembrie.

    Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

    Leonard s-a stins din viață la Spitalul Județean de Urgență Pitești, după ce a stat o zi în comă.

    Update, 19 decembrie, ora 10:38 – Tragedie imensă! A murit la 20 de ani! Făcuse accident sâmbătă, lângă Pitești!

    Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor cadrelor medicale, tânărul de 20 de ani a decedat. Acesta a încetat din viață duminică, după ora 16:00.

    Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

    Bărbatul se afla în comă.

    Update, 18 decembrie, ora 10:18 – Se așteaptă o minune! La 20 de ani lupta pentru viața lui!

    Starea șoferului de 20 de ani, rănit în accidentul grav produs aseară pe raza localității Budeasa, este extrem de gravă.

    Tânărul se află în comă, iar pronosticul medicilor este rezervat.

    Update, ora 21.50 – Argeș. Tânăr de 20 de ani, în comă profundă după un accident deosebit de grav

    Tânărul este stabil, dar în comă profundă, transmit sursele publicației noastre. Acesta se află internat în secția ATI la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

    Update, ora 20:37, IPJ Argeș transmite: 

    „Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, a rezultat că, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, un tânăr de 20 de ani, din Mălureni, care conducea un autoturism pe DJ 703K, pe raza comunei Budeasa, din direcția Mușătești spre Mălureni, în curbă ușoară la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ieșind în afara carosabilului, unde s-a răsturnat.

     

    La fața locului au fost efectuate manevre de resuscitare de către echipajele medicale, cel în cauză fiind preluat și transportat la spital.

    În cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.

    Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, a rezultat că, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, un tânăr de 20 de ani, din Mălureni, care conducea un autoturism pe DJ 703K, pe raza comunei Budeasa, din direcția Mușătești spre Mălureni, în curbă ușoară la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ieșind în afara carosabilului, unde s-a răsturnat.

     

    La fața locului au fost efectuate manevre de resuscitare de către echipajele medicale, cel în cauză fiind preluat și transportat la spital.

    În cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.”

     

    Update, ora 20:30, ISU Argeș transmite: 

    „Cu puțin timp în urmă un accident rutier în care a fost implicat un singur autoturism s-a produs pe raza localității Budeasa.

    A fost vorba de un autoturism care s-a răsturnat în afara carosabilului.

    Pompierii au identificat o persoană de sex masculin în vârstă de 20 de ani care se afla in stop cardio respirator.

    I s-au efectuat manevrele de resuscitare și din fericirea victima a răspuns eforturilor echipajelor medicale și va fi transportată la spital.

    La locul solicitării s-au deplasat patru echipaje de pompieri cu o autospecială pentru stingerea incendiilor, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat și de terapie intensivă mobilă.”

    Update, ora 20:12 – Tânăr de 20 de ani din Argeș, în stare gravă! S-a răsturnat cu mașina!

    Victima este un tânăr de 20 de ani din Mălureni. Acesta este rănit grav, însă ar avea puls.

    Update, ora 19:44, ISU Argeș transmite: „A fost identificată o victimă. Este în stare gravă, echipajele medicale îi efectuează manevre de resuscitare.”

    Știrea inițială, ora 19:27 – Argeș. Acum! Accident deosebit de grav!

    Un grav accident rutier s-a produs, în urmă cu puțin timp, pe DJ 703K, pe raza localității Budeasa.

    Potrivit primelor informații, un autoturism s-a răsturnat. O persoană ar fi prinsă sub mașină.

    La fața locului intervin trei echipaje cu o autospecială pentru stingerea incendiilor, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

    De asemenea, la locul accidentului se deplasează și echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

    Și polițiștii Biroului Rutier Pitești sunt la fața locului pentru cercetări.

    Foto descriptiv: Suceava News

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3