930×122 CAPRA 5

animale abandonate

Argeș: Li se face dreptate animalelor abandonate! Femeie amendată aspru

Li se face dreptate animalelor abandonate! Femeie amendată aspru după ce s-a ”descotorosit” de propriul câine.

Citiți și: Mare atenție! Legea îi pedepsește GRAV pe cei care fac asta

IPJ Argeș transmite: 

„Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au continuat verificările și au identificat o femeie de 52 de ani, din Băiculești, care la data de 04 iunie a.c., ar fi transportat, cu autoturismul personal, un câine pe care îl deținea, pe raza localității Budeasa, unde l-ar fi abandonat.

În urma audierilor, femeia a recuperat animalul din locul în care îl abandonase și l-a preluat la domiciliu, unde i-a acordat îngrijirile necesare.

Ca urmare a celor constatate, femeia a fost sancționată contravențional, cu amenzi în valoare totală de 500 de lei, conform Legii 61/1991 și Legii 205/2004.”

Foto descriptiv: Stirile ProTv

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Dragnea Catalina spune:

    Daca animalul ajunge la acela care l-a abandonat,este aproape sigur pedepsit de catre asa-zisul stapân pentru ca a fost amendat.Si foarte posibil,ulterior il va abandona din nou,viu sau mort,dar va fi mai precaut sa nu fie depistat.Nu este in beneficiul animalului sa se intoarca la un astfel de om!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90