Donaris 930 x 122

accident

Argeș: Mașină izbită de un cap de pod. Trei victime, printre care două fete de 18 ani

Update, ora 10.02, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni s-a stabilit că, un bărbat de 25 de ani, din Bogați, care conducea un autoturism pe DJ 702 C, pe raza localității Bogați, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a izbit un cap de pod și porțile unui imobil.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

În urma accidentului, conducătorul autoturismului și două fete, pasagere în autoturism, ambele de 18 ani, din Bogați, au fost răniți și transportați la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

Știrea inițială, ora 08.47 – Accident grav în Argeș. Mașină intrată într-un stâlp

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs pe raza localității argeșene Bogați.

Potrivit primelor informații, o mașină a intrat într-un stâlp.

Impactul ar fi unul puternic.

La fața locului intervin pompierii de la Garda de Intervenție Topoloveni cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ.

De asemenea, și polițiștii rutieri sunt prezenți.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90