930X122 MAIA

accident

Argeș: Mașină răsturnată pe mijlocul șoselei. La volan, o femeie

Update, ora 09:14, IPJ Argeș transmite:

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că, o femeie de 29 de ani, din Albeștii de Muscel, care conducea un autoturism pe DN 73, din direcția Brașov către Câmpulung, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, într-o curbă ușoară la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat, pe plafon, pe partea carosabilă.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

În urma accidentului, conducătoarea auto a fost rănită și transportată la spital.

Ca urmare a testării cu aparatul etilotest, a rezultat că aceasta nu a consumat alcool.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

Update, ora 08:12, ISU Argeș transmite: „În urma evenimentului, o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 29 ani, este transportată la spital. Victima acuza dureri în zona lombară și prezenta zgârieturi la membrul inferior drept, în zona gleznei.”

Update, ora 07:57, ISU Argeș transmite: „În momentul de față, circulația este oprită pe ambele sensuri de mers. Pompierii asigură măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor, există scurgeri de lichide combustibile.”

Update, ora 07:58, IPJ Argeș transmite:

„Conducătoarei auto, singură în autoturism, i se acordă îngrijiri. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț sunt la fața locului pentru primele măsuri, iar polițiștii Biroului Rutier Câmpulung efectuează cercetări.”

Știrea inițială, ora 07:50

În această dimineață, pompierii argeșeni au fost sesizați să intervină în cazul unui accident rutier produs pe DN 73,  în comuna Valea Mare Pravăț.

Potrivit primelor informații, conducătoarea unui autoturism a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina pe mijlocul șoselei.

La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

De asemenea, la locul accidentului sunt prezenți și polițiștii.

Deocamdată nu există informații despre existența unor posibile victime.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3