New Profesional Consult 930 x 122

Argeș: Mega surpriză pentru elevii claselor pregătitoare. Ce vor primi aceștia

Argeș: Elevii din clasele pregătitoare vor primi câte un ghiozdan plin cu rechizite

La Mioveni, în prima zi de școală, elevii din clasele pregătitoare vor găsi pe bancă un ghiozdan plin cu rechizite!

Consiliul Local Mioveni va acorda la începutului anului școlar 2022-2023, peste 400 de pachete cu rechizite școlare, elevilor înscriși în clasa pregătitoare din unitățile de învățământ din Mioveni, în cadrul proiectului „Primul Ghiozdan”.

Pachetul cu rechizite școlare „Primul Ghiozdan”, în valoare de 120 de lei, conține câte un ghiozdan, un caiet de lucru – dezvoltare personal, un creion magic – exerciții grafice pentru clasa pregătitoare, un caiet de matematică A5 – 48 file, caiet dictando A5- 24 file, creioane cerate set de 12 culori, un set de scris: 1 riglă, 1 creion, 1 gumă die-cut, 1 ascuțitoare, creioane colorate set de 12 culori, mapă cu buton A4, penar cu 1 fermoar, etichete școlare, acuarele tip pastilă 12 culori+pensulă și bloc desen A4, 16 file.

Atât ghiozdanele, cât și rechizitele sunt personalizate pe culori și imagini grafice, astfel încât cele destinate băieților să fie diferite de cele pentru fete.

Prin acest proiect, Consiliul Local Mioveni sprijină procesul instructiv – educativ, contribuind la creșterea accesului la educație a tuturor elevilor și la reducerea abandonului școlar.

Hotărârea nr. 144 poate fi consultată, AICI

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Lili spune:

    :)) Daca il retrogradez pe fi-meu 2 ani, prinde ghiozdanul? Glumeam 🙂 Este un ajutor bine-venit, poate descurajam macar la inceput de an abandonul scolar. Din fericire la scoala la noi inca se dau carti la serbarea de sf de an (punem noi bani, logic) si il incurajez mereu pe copil sa caute in https://dexonline.net cuvintele pe care nu le stie, sa nu stea dupa mine pana cand vin la serviciu. Cat despre ghiozdane, cred ca o varianta unisex ar fi scutit multe batai de cap si costuri, dar na, calul de dar nu se cauta la dinti.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3