930 x122 grota rece

curtea de arges

Argeș. Mii de oameni sunt așteptați!

Prăznuirea Sfintei Mucenițe Filofteia este sărbătorită la data de 7 decembrie de către credincioşii ortodocşi, iar pelerinajul la moaştele sale atrage an de an mii de participanți, în municipiul Curtea de Argeș.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

„Ca în fiecare an, la Mânăstirea Curtea de Argeş, se preconizează prezența unui număr important de credincioși, motiv pentru care prezenţa jandarmilor în zonă este necesară.

Citiți și: Eveniment istoric la Curtea de Argeș

Astfel, în data de 07 decembrie, jandarmii argeșeni, alături de polițiști și alte structuri abilitate se vor asigura că pe parcursul manifestării religioase nu vor fi incidente de natură a pune în pericol siguranţa participanților la eveniment.

Cetățenii din zona de desfășurare a activității sunt rugați să respecte indicațiile jandarmilor și regulile stabilite de organizator, să manifeste răbdare și să adopte un comportament civilizat”, transmite Jandarmeria Argeș.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3