930X122 MAIA

lichid inflamabil

Argeș: Minoră rănită după ce niște necunoscuți au aruncat cu lichid inflamabil în ea

În cursul zilei de astăzi, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați cu privire la faptul o fată de 13 ani, ar fi suferit arsuri, după ce persoane necunoscute, care se deplasau cu un autoturism, ar fi aruncat un recipient cu lichid inflamabil aprins în direcția acesteia.

Incidentul a avut loc pe raza localității Priboieni.

Apelul la 112 a fost făcut de către mama fetei.

„Minorei i-au fost acordate îngrijiri medicale, stabilindu-se că prezintă leziuni superficiale de arsuri, la nivelul membrelor inferioare.

Polițiștii au desfășurat activități complexe, pentru verificarea tuturor aspectelor susținute privind modul în care s-ar fi petrecut evenimentul.

Astfel, s-a stabilit că pe traseul de deplasare al minorei dinspre și către domiciliu, în intervalul de interes, a trecut o singură mașină, ai cărei ocupanți au fost identificați și audiați.

De asemenea, a fost identificat locul faptei, fără a rezulta elemente care să susțină o acțiune intenționată din partea altei persoane.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”, transmite IPJ Argeș.

Foto ptincipal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90