930 x122 grota rece

accident

Argeș. Minune divină: Un copil trăiește în urma unui grav accident

Argeș. Minune divină: Un copil trăiește în urma unui grav accident

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Un grav accident rutier a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri, în Argeș.

Un copil a fost lovit de mașină și efectiv aruncat în aer câțiva metri. S-a întâmplat pe DJ 731, în centrul satului Negreni din Dârmănești, conform informațiilor ePitești, în jurul orei 14.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Copilul a fost dus la Spitalul de Pediatrie, dar transferat în aceeași zi la o unitate medicală din București.

ePitești a obținut însă informații și a intrat în posesia unor imagini video cu momentul impactului.

Atenție! Detaliile de mai jos și imaginile vă pot afecta emoțional!!!

Victima este un băiat de 11 ani. Era împreună cu alți doi copii pe drumul principal, undeva în zona unei stații de autobuz din localitate, după cum spun sursele noastre.

Copiii merg mai mulți metri pe marginea drumului. Se poate observa cum se uită în ambele părți ale șoselei, așteptând să traverseze. Apoi, unul dintre ei, a și făcut-o. Băiatul a fost, însă, izbit în plin de un autoturism. Impactul a fost atât de puternic încât copilul a fost aruncat în sus câțiva metri.

Argeș. Minune divină: Un copil trăiește în urma unui grav accident

 

A.N.R. de 11 ani a fost preluat de un echipaj de la Serviciul de Ambulanță conștient, cooperant, ne transmite purtătorul de cuvânt al instituției, Mihai Dragomirescu.

„A avut mare noroc!”

A fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Pitești. Aici, i-au fost făcute mai multe investigații, după cum precizează în exclusivitate pentru publicația noastră directorul instituției medicale, Tudor Ionescu.

„Avea traumatism cerebral minor, cu fracturi de piramidă nazală, contuzie toraco-abdominală, fractură de bazin în mai multe puncte, cu hematurie în francă (n.r. sange în urina).

A fost stabilizat, investigat și, ulterior, trimis la <<Grigore Alexandrescu>>, pe secția de Chirurgie. În aceeași seară (n.r. pe 22 noiembrie) a fost dus la București.

Era stabil. A avut mare noroc!”, este declarația managerului de la Pediatrie.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Simona Ionita spune:

    Este normal ca in acest sat, sa nu existe nici o trecere de pietoni? Este o adevarata aventura sa treci strada, in conditiile in care este un trafic intens si masinile circula cu o viteza f mare. Eu personal am facut sesizare la politia rutiera si raspunsul a fost ca, ea, POLITIA, face tot ce sta in puterea ei sa ne protejeze. Si priviti! Asa suntem in siguranta! Nu vezi un radar, nu vezi un agent care sa mai disciplineze aceste animale ( imi cer scuze animalelor, nu vreau sa le jignesc!) de la volan! Cum sa treaca un batran strada sa-si ia o paine? Copii care vin de la scoala….. Rusine!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90