NOR CURIER 930X122

accident

Argeș. Minune în cazul fetiței de la Zinca, lovită de mașină!

Fata de 16 ani, lovită miercuri seara de o mașină în localitatea Bradu, zona Târgului Săptămânal, a ieșit din comă, potrivit argespress.ro

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Adolescenta este conștientă. Aceasta a rostit câteva cuvinte, a mișcat mâinile, apoi a reușit să stea chiar și câteva minute pe telefon, mai notează sursa citată.

 

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Reamintim că, fata a fost transferată în stare gravă cu o ambulanță la spitalul Bagdasar Arseni din București, iar mai apoi a ajuns la Spitalul de Copii Marie Curie. Subiectul pe larg, AICI – Argeș. Cine este fata accidentată grav aseară și care este starea acesteia!

Adolescenta, elevă la Colegiul Zinca Golescu din municipiul Pitești, este fiica inginerului Silviu Mihăilescu, fost director de producție la S.C. Apă Canal SA.

Tatăl copilei mulțumește tuturor medicilor care au luptat și luptă în continuare ca Ana să se facă bine.

Sursă video: argespress.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • O mămica de copii spune:

    Curaj Ana!
    Sa fii puternica, sa treci cu bine peste traumele fizice și psihice. Sa te recuperezi cât mai repede ca sa iti poți relua viața de adolescenta , alaturi de colegi si prieteni !
    Dumnezeu sa iti fie alaturi si mai departe !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90