930×122 CAPRA 5

Arges

Argeș. Mobilizare generală: drone, câine de urmă și cameră cu termoviziune

Update: Argeș. Mobilizare generală: drone, câine de urmă și cameră cu termoviziune

Citiți și: Argeș. Dramă! Alexandru a murit la 21 de ani, într-un tragic accident! Ce s-a întâmplat cu fratele lui

„Pentru căutarea bărbatului, au fost mobilizate aproximativ 50 de persoane. Polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari au desfășurat activități de căutare, inclusiv pe parcursul nopții trecute.

Pentru identificarea bărbatului s-au folosit drone, câinele de urmă și camera cu termoviziune. Din fericire, bărbatul a fost găsit, în această dimineață, de către un polițist și o rudă a sa, voluntară la acțiunile de căutare, la aproximativ 2 km de locuința sa.

Citiți și: Pitești. Scene șocante în trafic! Ce a pățit o șoferiță este revoltător

Acesta se rătăcise și nu avea asupra sa telefon mobil. Mulțumim tuturor forțelor implicate pentru efortul depus!”, este mesajul transmis în urmă cu puține momente de Poliția Argeș.

Știrea inițială: Argeș. Alertă generală! Un bărbat a dispărut

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung desfășoară cercetări, în urma sesizării din data de 29 mai, referitoare la plecarea voluntară a lui Ion Georgescu de 85 de ani.

Bărbatul a plecat de la domiciliul său din localitatea Stâlpeni, luni seara, în jurul orei 21:00, și nu a mai revenit, transmite Poliția Argeș.

Argeș. Mobilizare generală: drone, câine de urmă și cameră cu termoviziune

Semnalmente:  aproximativ 1,70 m înălțime, 95 de kg, ochi verzi, păr tuns scurt, alb.

Este cunoscut cu afecțiuni medicale.

Vestimentația la momentul plecării: pantalon din stofă, de culoare albastră, cu bretele negre, bluză neagră, vestă din lână maro, papuci din cauciuc, de culoare albastră.

Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, la telefon 0248 512 100.

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90