930×122 CAPRA 5

accident

Argeș: Motociclist rupt de beat și fără permis a făcut accident grav!

Argeș: Motociclist rupt de beat și fără permis a făcut accident grav!

Citiți și: Pitești. Impact ,,incorect”: Un Audi a fost făcut ,,franjuri” de un autobuz

Un bărbat a suferit răni grave, după ce a intrat cu motociclul într-un cap de pod.

Acesta se afla sub influența alcoolului, iar polițiștii au depistat că bărbatul nu posedă permis de conducere, iar motociclul pe care îl conducea nu era înmatriculat.

Citiți și: Impact violent pe Autostradă: Hyundai transformat într-o epavă!

Rezultatul etilotestului a indicat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Argeș: Motociclist rupt de beat și fără permis a făcut accident grav!

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Motociclistul nu s-a ales decât cu răni grave, ci și cu dosar penal:

,,În seara zilei de 14 aprilie a.c., în jurul orei 19:30, polițiștii Formațiunii Rutiere Costești au intervenit la un eveniment rutier în care un bărbat care conducea un motociclu a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod, în comuna Teiu.

Din verificări s-a stabilit că, un bărbat de 45 de ani, din Teiu, care conducea un motociclu, pe raza localității de domiciliu, circulând din direcția Teiu către Leșile, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod, suferind vătămări corporale.

În urma testării bărbatului cu aparatul etilotest a rezultat că se afla sub influența alcoolului, valoarea afișată de aparat fiind mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. În continuare, bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române, a rezultat că acesta nu posedă permis de conducere, iar motociclul pe care îl conducea nu era înmatriculat sau înregistrat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334, 335, 336 și 196 din Codul Penal.”, transmite Poliția Argeș.

Foto: Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90