EcoMoto 930×122

motoclist

Argeș. Motoclist rănit pe Transfăgărășan!

Argeș. Motoclist rănit pe Transfăgărășan!

Citiți și: Video. Zăpadă pe un drum important din Argeș! Imagini filmate azi

Un nou accident în care este implicat un motociclist s-a petrecut pe Transfăgărășan în urmă cu puțin timp.

Conform Serviciului Public de Salvamont Argeș, accidentul de motocicletă s-a petrecut în munții Făgăraș, pe raza județului Argeș, la 14 km în aval sud de Cota 2000 pe Transfăgărășan.

Citiți și: Intervenție urgentă pe munte pentru un bărbat!

Argeș. Motoclist rănit pe Transfăgărășan!

Motociclistul rănit a fost imobilizat și este transportată la spital de ambulanța SMURD.

Motociclistul cu vârsta de 42 de ani a căzut de pe motor și prezintă leziuni în zona umărului și mai acuză dureri la coloana vertebrală.

Odată cu sosirea sezonului cald, tot mai mulți motocicliști circulă pe Transfăgărășan în căutarea de senzații tari, iar unii dintre ei se accidentează fie din cauza vitezei, fie din cauza neadaptării condusului la condițiile de trafic.

CITEȘTE și Accident la Cota 2000! Un motociclist a fost grav rănit!

Foto: Facebook Serviciul Public de Salvamont Argeș

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Eleonora spune:

    Unii dintre acești ziși motocicliști se cred „ghost rider”, dar se vede că nu este chiar așa, este nevoie și de puțin creier în domeniu, ceea ce se pare că la unii lipsește. Vineri seara, spre exemplu, pe 07.07.2023,in jurul orei 21.00,în plin centrul Piteștiului, pe Bdul Republicii, a circulat un zevzec, căci motociclist nu se putea numi, dinspre gară spre centru cu o viteză ce demonstra că este chiar prost.Curios este că nu îi vede nimeni, tragic este că sunt prea proști și periculoși pentru motocicletă! Să nu mai se comenteze că nu li se acordă atenție în trafic, căci sunt varză! Tot înainte!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90