NOR CURIER 930X122

Arges

ARGEȘ: NIMIC N-AU ÎNVĂȚAT DIN TRAGEDIA COLECTIV!

În Argeș, tragedia din clubul bucureștean Colectiv i-a lăsat perfect indiferenți pe unii patroni de cluburi ori restaurante private sau pe unii șefi de instituții publice cu săli de spectacole. O demonstrează datele îngrijorătoare furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Potrivit sursei citate, în primele şase luni ale anului în curs, ulterior carnagiului din Colectiv, ISU Argeș a făcut peste 1.660 de controale, în urma cărora a constatat nu mai puțin de 4.441 de deficienţe, în special probleme cu prevenirea şi stingerea incendiilor.

Având în vedere gravitatea neregulilor găsite, inspectorii ISU au dat 288 de amenzi, în valoare totală de mai bine de 802.000 de lei, și, mai grav, au închis temporar câteva unități până la rezolvarea problemelor. În plus, tot în primele 6 luni din 2016, ISU Argeș a dat peste 2.000 de avertismente. Faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, numărul controalelor a crescut cu 203%, iar al avertismentelor, cu 112%. (Foto: sursazilei.ro)

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90