930 x122 grota rece

polițist lovit

Argeș: Noapte de pomină, cu scandal în bodegă. Un polițist a fost lovit

Noaptea trecută, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că mai multe persoane au provocat scandal, la un local de pe raza comunei Lunca Corbului.

Citiți și: Argeș. Scandalos ce s-a întâmplat la o școală!

La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, totodată fiind direcționate și echipaje din cadrul Poliției Orașului Costești.

Primul echipaj de poliție a identificat mai multe persoane care se aflau în conflict, acționând pentru aplanarea stării conflictuale și identificarea persoanelor.

Citiți și: Imagini video ireale la Curtea de Argeș, în Consiliul Local! Scandal și amenințări!

În aceste împrejurări, una dintre persoanele implicate s-a deplasat la autoturism, în ciuda faptului că un polițist i-a solicitat să rămână pe loc și să se legitimeze.

În timp ce bărbatul în cauză ar fi urcat pe locul din dreapta al autoturismului, împotrivindu-se fizic, i-ar fi solicitat unei femei, care se afla la volanul autoturismului, să demareze, acroșându-l pe polițist și plecând de la fața locului.

Colegul nostru a fost rănit, fiind transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri. Din fericire, din primele date, acesta a suferit doar leziuni la un genunchi, starea acestuia fiind în curs de evaluare.

Mai multe persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Atât bărbatul implicat, cât și femeia care se afla la volanul autoturismului au fost identificați, aceștia fiind un bărbat de 28 de ani, din comuna Uda, și o tânără de 18 ani, din comuna Vedea.

În cauză au fost întocmite documente premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Costești, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun„, precizează IPJ Argeș.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90