New Profesional Consult 930 x 122

verificări polițiști

Argeș: Nuntă ”spartă” de polițiști. Zeci de invitați au dat o parte din dar pe amendă

O nuntă cu 46 de invitați a fost întreruptă de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș în cursul în zilei de duminică, 24 octombrie.

Citiți și: Amenzile nu îi sperie pe argeșeni. Sancțiuni de mii de lei pentru lipsa măștii de protecție

În total, au fost date amenzi de 2.000 de lei.

Evenimentul a avut loc la o pensiune din Albeștii de Argeș.

Citiți și: Video – Masca la control! Razie a polițiștilor la „Toamna Piteșteană”

În ziua de 24 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au constatat faptul că, pe raza localității Albeștii de Argeș, la o pensiune, se afla în desfășurare un eveniment privat (nuntă), cu participarea a 46 de persoane, dintre care 12 nu îndeplineau condițiile pentru a participa la eveniment (nevaccinate, fără a fi trecute prin boală, fără test).

Cele 12 persoane și organizatorul au fost sancționați contravențional, fiind aplicate un număr de 13 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2000 lei.

De asemenea, documentele constatatoare au fost transmise către Inspectoratul Teritorial de Muncă, în vederea luării măsurilor legale care se impun.”, transmite IPJ Argeș.

Acțiunile polițiștilor de verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului în județul Argeș au continuat. Oamenii legii au aplicat sancțiuni pentru nepurtarea măștii de protecție (259 de sancțiuni, în valoare de 13.950 de lei, în ultimele 24 de ore), pentru organizarea și participarea la activități în spații pentru care au fost instituite restricții (13 sancțiuni, în valoare de 2.000 de lei, în ultimele 24 de ore), dar și pentru nerespectarea interdicției de deplasare (52 de sancțiuni, în valoare de 18.750 de lei, în ultimele 24 de ore).

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au acționat, împreună cu reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă, pe raza de competență, pentru respectarea măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV 2.

PRINȘI LA JOCURI DE NOROC, FĂRĂ CERTIFICAT VERDE

A fost identificată o societate comercială cu profil de activitate „jocuri de noroc”, din comuna Micești, unde s-a constatat că s-a permis accesul clienților, fără ca aceștia să dețină certificat verde.

În urma abaterilor constatate în cadrul acțiunii, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, conform Legii 55/2020, în valoare totală de 4500 de lei, dintre care 8 sancțiuni, în valoare de 2000 de lei, pentru neportul măștii de protecție, iar 9 sancțiuni, în valoare de 2500 de lei, pentru nerespectarea restricției de deplasare.

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3