EcoMoto 930×122

fabrica

Argeș. O fabrică importantă se extinde! Apare o nouă hală de producție

Argeș. O fabrică importantă se extinde! Apare o nouă hală de producție

Citiți și: Sute de joburi disponibile! Se deschide o fabrică gigant

Fuchs Condimente Romania, parte din grupul german Fuchs, anunță o investiție de 14 milioane de euro în extinderea fabricii sale din Curtea de Argeș.

Fuchs a prezentat, astăzi, în cadrul unui eveniment restrâns, proiectul de extindere al unității de producție din Curtea de Argeș.

Citiți și: Fabrică nouă în Pitești. Livrează în toată lumea

Noul proiect constă în lărgirea capacităților logistice și de producție, precum și în automatizarea proceselor de producție.

Argeș. O fabrică importantă se extinde! Apare o nouă hală de producție

Fuchs va aloca 14 milioane de euro – investiție proprie – în extinderea centrului logistic și de producție, care aproape își va dubla capacitatea: de la 11.084 de metri pătrați (cât totalizează, în prezent), la 21.338 de metri pătrați.

Noua hală de producție va fi dotată cu echipamente de ultimă generație, printre care și o nouă facilitate de malaxare condiment, spun reprezentanți ai companiei.

Construcția noului centru logistic și de producție demarează în luna septembrie și este programată să fie finalizată în august 2024.

Detalii, AICI

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3