Donaris 930 x 122

accident

Argeș: O mașină a fost lovită de tren!

Update, ora 13:13, IPJ Argeș transmite: „În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș, s-a stabilit că o femeie de 63 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un autoturism pe str. Regimentului de pe raza localității de domiciliu, la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere, semnalizată cu indicatoare, nu a oprit la apropierea trenului, împrejurare în care autoturismul pe care îl conducea a fost lovit de un tren de tip automotor pentru transport pasageri, care se deplasa pe ruta Pitești -Curtea de Argeș.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Din fericire, în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale, fără ca vreo persoană să sufere leziuni.

Evenimentul rutier a fost protocolat ca tamponare.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

În urma abaterii constatate, conducătarea autoturismului a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, totodată fiind aplicată măsură complementară de 6 puncte penalizare.”

Știrea inițială, ora 11:14

În urmă cu puțin timp, un accident s-a produs pe raza municipiului Curtea de Argeș.

O mașină a fost lovită de tren.

La fața locului intervin pompierii militari din cadrul Detașamentului Curtea de Argeș cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SAJ.

Potrivit ISU Argeș, în urma impactului nu s-au înregistrat victime.

În autoturism era o singură persoană care s-a evacuat.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90