930 x122 grota rece

accident

Argeș. O mașină a intrat într-un cap de pod

Argeș. O mașină a intrat într-un cap de pod

Citiți și: Cum se produc tragediile pe Autostradă! Filmare scandaloasă!

Un accident s-a petrecut în urmă cu câteva clipe, în comuna Buzoești.

Autoturismul a intrat într-un cap de pod.

Citiți și: Argeș. Accident grav în miez de noapte!

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor specifice, iar un echipaj al Serviciului de Ambulanță va acorda, la nevoie, îngrijiri medicale.

Argeș. O mașină a intrat într-un cap de pod

În autoturism ar fi două victime conștiente și neîncarcerate, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Din primele informații, ar fi vorba despre o mama și copilul său de aproximativ patru ani, care nu au suferit răni foarte grave.

Sursă foto: Descriptiv/Arhivă

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • CHIROIU MIHAI spune:

    Atata timp cand administratorii drumului nu semnalizeaza timpanele podetelor cu lise metalice de parapet, vor mai fi victime, morti, schiloditi, copii fara parinti, distrugeri de vieti omenesti. Si Politia rutiera este de vina ca nu obliga administratorii de drumuri, sa ia toate masurile necesare pentru evitarea, sau macar diminuarea accidentelor rutiere.
    Victimele ar trebui sa ceara daune materiale foarte, foarte mari, adresate celor care au sarcina sa se ocupe de evitarea accidentelor rutiere. Dar la noi, mortul este de vina

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90