New Profesional Consult 930 x 122

șoferiță

Argeş: O şoferiţă cu Duster a „ameţit” RADAR-ul din localitate

În ziua de 24 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat o femeie care conducea un autoturism Duster, pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 163 km/h.

Citiți și: Șoferiță vitezomană, potolită de polițiști

Este vorba despre Nicoleta N., de 41 de ani, din Mihăeşti. În urma abaterii constatate, femeia a fost sancționată cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

…şi un vitezoman

În aceeaşi zi şi aproximativ în acelaşi loc, oamenii legii l-au depistat pe Silviu C., bărbat de 54 de ani, din București, care conducea un autoturism Mercedes, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 143 km/h.

Citiți și: Argeș. Cea mai grăbită femeie a fost prinsă în județul nostru!

În urma abaterii constatate, bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

5 comentarii

  • Emilian Gabriel spune:

    Ăștia cred că sunt soț și soție. :))))))

  • Tomenyuk Gheorghe spune:

    Vreau să fie publicată adresa mea de mail

  • Popa mihai spune:

    Ff buna stire.avem nevoie de asa ceva mereu.va multumim pentru informatiile publicate

  • Mihai Pascan spune:

    Femeia conducea cu 20 km/h in plus si aceiasi amenda ??

  • Nicu spune:

    Au depasit viteza legala cu mai mult de 20Km/h, deci aceeasi amenda!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90