New Profesional Consult 930 x 122

șoferi beți

Argeș: O șoferiță de 44 de ani a dat peste cap etilotestul Poliției

O șoferiță de 44 de ani din Câmpulung a dat peste cap etilotestul Poliției atunci când a fost oprită în trafic pentru testare.

Citiți și: Argeș: Piteștean de 29 de ani, prins drogat la volan

Femeia conducea un autoturism pe DJ 734, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Șoferița avea o valoare mai mare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

IPJ Argeș precizează:

„În ziua de 27 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au depistat o femeie de 44 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DJ 734, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Valoarea alcoolemiei în aerul expirat a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, femeia fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere al celei în cauză a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.”

În ziua de 27 martie, mai mulți șoferi au fost prinși de polițiști conducând beți la volan.

IPJ Argeș precizează:

„În ziua de 27 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au depistat un bărbat de 59 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere al celui în cauză a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

De asemenea, tot în ziua de 27 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești au depistat un bărbat de 43 de ani, din Corbi, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere al celui în cauză a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Conducea fără drept și sub influența alcoolului

În ziua de 27 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Orașului Topoloveni au depistat un tânăr de 23 de ani, din Leordeni, care conducea un moped pe DN 7, fără a deține permis de conducere.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care tânărul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 336 din Codul Penal.”

Foto principal: descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3