NOR CURIER 930X122

beată

Argeș. O șoferiță ,,și-a băut mințile” și s-a urcat beată criță la volan

Argeș. O șoferiță ,,și-a băut mințile” și s-a urcat beată criță la volan

Citiți și: România educată! O profesoară de română a venit beată la școală

O femeie de 38 de ani a fost prinsă beată la volan, noaptea, pe raza localității Negrași.

Având o alcoolemie ce depășea limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferița din Găești a fost dusă la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge.

Citiți și: O cunoscută cântăreață de la noi, prinsă beată și drogată la volan!

Femeia s-a ales cu dosar penal și fără drept de circulație.

Inspectoratul de Poliție Argeș transmite:

Argeș. O șoferiță ,,și-a băut mințile” și s-a urcat beată criță la volan

,,În noaptea de 18 spre 19 august a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu au depistat o femeie, de 38 de ani, din Găești, județul Dâmbovița, care conducea un autoturism, pe DJ 659, pe raza localității Negrași, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Având în vedere valoarea în urma testării, mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, femeia a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.”

Sursă foto: Descriptiv/promotor.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3