930×122 CAPRA 5

accident

Argeș. Oficial! Ce spune Poliția despre autospeciala implicată în accident

Update, 13.06, ora 8: Argeș. Oficial! Ce spune Poliția despre autospeciala implicată în accident

Citiți și: Accident grav în Argeș, acum! Mașina răsturnată!

„În cursul activităților referitoare la accidentul rutier cu victime, de pe raza localității Morărești, un polițist din cadrul Serviciului Rutier Argeș, care se deplasa pe DN 7, spre locul producerii evenimentului rutier, pentru a sprijini activitățile de cercetare, efectuând deplasarea cu mijloacele acustice și luminoase în funcțiune, a fost implicat într-un eveniment rutier cu un alt autovehicul”, transmite IPJ Argeș.

Se desfășoară cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun.

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

Din fericire, în urma acestui eveniment rutier, nici o persoană nu a suferit leziuni.

Știrea inițială, 12.06: Argeș. Accident! Mașină de Poliție, lovită în timpul misiunii

O autospecială de Poliție a fost implicată într-un eveniment rutier în Morărești.

Mașina se îndrepta spre accidentul din localitate, ce a avut loc în această seară.

Autospeciala avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

În timp ce se deplasa, a fost lovită de o autoutilitară.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

4 comentarii

  • Carbasan spune:

    Dar că era curbă și mergeau ca retardații pe ploaie de ce nu spune nimeni? doar ca aveau semnalele luale-as semnalele în pwla!!!!!

  • sergiu spune:

    am fost de fata, domnii milițieni au venit tare de sus în curba pe contrasens depășind coloana care stătea la coada accidentului, fiind ud jos s-au dus pe frâne intrând frontal în domnul care urca regulamentar cu duba neavând mai mult de 30 km/h [duba]duster-ul a venit enorm de tare de sus s-a dus taras pe frâne, intr-adevar avea girofarul pornit dar în curba ce sa vezi? jos hotiii sa plătească vinovații!!🚔

  • Sergiu spune:

    bine ca a dat cu mecla în parbriz poate asa ii sta cacheta mai bn 😈

  • meh spune:

    Sa vedeti cand circulati cu viteza legala prin Clucereasa si brusc apare pe contrasens o ambulanta cu viteza, in curba, fara semnale luminoase sau sonore si trebuie sa franati brusc ca sa nu fiti omorati de niste idioti care nici nu aveau o urgenta.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90