930 x122 grota rece

greva de avertisment

Argeș. Oficial! Profesorii întră în grevă! Nu vor mai intra la ore

Este oficial! Zeci de mii de profesori din toată țara, inclusiv din județul Argeș, vor intra în grevă de avertisment, apoi în grevă generală.

Citiți și: Argeș. Grevă generală! Instituție crucială, blocaj total

Miercuri, 17.05.2023, în intervalul orar 11.00-13.00, membrii de sindicat afiliați la organizația S.I.P.A ” MUNTENIA” vor fi în Grevă de Avertisment, anunță liderul Adrian Voica.

Greva de Avertisment va fi urmată de intrarea în Grevă Generală, luni – 22.05.2023, mai transmite acesta.

Citiți și: GREVĂ GENERALĂ LA O FABRICĂ DIN ARGEȘ

Această acțiune se desfășoară la nivel național. Protestele sunt organizate de Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ, Federaţia Sindicatelor din Educaţie ”Spiru Haret” şi Federaţia Naţională Sindicală ”Alma Mater”, în numele celor peste 350.000 de angajaţi ale căror drepturi şi interese le reprezintă.

Vă reamintim că nemulțumirile cadrelor didactice sunt legate de salarii.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Moldoveanu Vicentiu spune:

    Le doresc succes!

  • Prometeu spune:

    Mda.
    Trebuie marit salariul la un debutant, corect, dar sa fi promovat examenul de TITULARIZARE !!!! Si să primeasca undeva la 3500 lei in mana, tânăr ieșit de pe băncile facultății, ca debutant. Parerea mea.

    Daaaaaaar, după cum știm cu totii, unii nu iau nici macar media 5, sau iau un 5 amărât si exista chiar și note de 2 la examenul de titularizare de se întreabă lumea dacă au fost ei cei care au luat Licența la absolvirea facultății, sau pisica.

    Asta una la mână, și doi,
    o „rasa” de intelectuali mai puturoasa ca profesorii nu exista pe pământ !!!! Uite o lună jumătate școală , ca iaca vine și vacanta repejor, uite încă o luna, hop Crăciunul, ne agitam cu niște ascultări și teste, hop alta vacanță, repejor trecem prin materie, hai și 2 saptamani acasica de Paște, uite și o scoala altfel o săptămână plus inca una „verde”, apoi epuizați așteaptă vacanta mare unde e golaneala 2 luni.
    Munca lor „pe brânci” e la meditații cu minim 3 copii pe tura ca altfel nu e rentabil, altii au și câte 7, boșii din Colegii mai ales, cu presiuni pe copii sa vina la ei….nebunie. Cei care nu dau meditații sunt văduvitii sortii, recunosc, dar se mai scot cu activități extrașcolare prin Scoli de Arta sau cluburi sportive…….
    În fine, mai e și bătălia pentru comisiile de examinare la examene, participarea la diverse consilii de unde ies „epuizati”, dar plătiți.

    Bă, profesoara trebuia sa ma fac. Chiar regret .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90