Donaris 930 x 122

Arges

Argeș. Percheziții! Traficant la 18 ani!

La data de 16 noiembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au depistat un bărbat, de 33 de ani, din Câmpulung, care se sustrăgea cercetărilor, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Citiți și: Argeș. Teribil! Un motociclist a murit după ce a intrat într-un cap de pod

Din cercetări a reieșit că, din vara anului trecut, bănuitul, împreună cu alte persoane, ar fi comercializat cannabis și NPS în municipiul Câmpulung.

Pentru administrarea probatoriului, la data de 2 noiembrie a.c., au fost efectuate 7 percheziții domiciliare, în municipiul Câmpulung și în mai multe localități limitrofe, împrejurare în care au fost descoperite și ridicate ustensile pentru prepararea drogurilor și alte mijloace de probă.

Citiți și: Premieră pe piața muncii din Argeș!

La data efectuării perchezițiilor, au fost puse în executare 12 mandate de aducere, emise pentru persoanele bănuite și mai mulți consumatori.

În urma administrării probatoriului, a fost dispusă, de către procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, reținerea, pentru 24 de ore, față de patru persoane de 18, 19, 22 și 26 de ani.

Față de cele de 26 și 19 ani a fost luată măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, față de cea de 18 ani, a fost luată măsura controlului judiciar, iar persoana de 22 de ani era arestată la domiciliu în altă cauză.

La data de 16 noiembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești au pus în executare un mandat de aducere, emis de Tribunalul Argeș, la o locație din municipiul Câmpulung, unde bărbatul de 33 de ani a fost depistat.

Bănuitul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, față de acesta fiind dispusă reținerea, pentru 24 de ore, ulterior, fiind luată măsura arestării preventive.

La activități au participat și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Foto: Arhvă ePitești/ Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90