New Profesional Consult 930 x 122

accident

Argeş: Pieton spulberat de o maşină. Şoferul şi-a continuat deplasarea, victima – resuscitată

Pieton spulberat de o maşină, după care şoferul şi-a continuat deplasarea. Gravul eveniment rutier s-a petrecut ieri seară, pe raza localităţii Merişani.

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

UPDATE 21 aprilie, ora 09.15. IPJ Argeş precizează:

„În seara zilei de 20 aprilie a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost accidentat de un autoturism, pe raza localității Merișani, iar după producerea evenimentului rutier, conducătorul acestuia și-ar fi continuat deplasarea.

La fața locului au intervenit polițiștii Serviciului Rutier Argeș.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

Din primele verificări, s-a stabilit că un bărbat de 66 de ani, din Mălureni, care s-ar fi deplasat pe partea carosabilă, ar fi fost acroșat de un autoturism care se deplasa din direcția Pitești spre Curtea de Argeș.

Polițiștii efectuează verificări pentru identificarea autoturismului în cauză și a conducătorului auto, pentru luarea măsurilor legale care se impun.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.”

 

 

Update, ora 22:50, ISU Argeș transmite: „A fost vorba despre un bărbat de 67 de ani care a fost găsit în stare gravă la fața locului, cu mai traumatisme.

A fost nevoie de efectuarea manevrelor de resuscitare, echipajul SMURD reușind să îl resusciteze și să îl transporte de urgență intubat la spital.”

 

 

 

Știrea inițială – 20 aprilie, ora 21:36

În urmă cu puțin timp, pompierii argeșeni au fost sesizați să intervină în cazul unui accident rutier produs în comuna Merișani.

Potrivit primelor informații, un pieton a fost acroșat de un autoturism.

În urma impactului, victima s-ar afla în stare de inconștiență.

La fața locului intervine echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești.

Foto descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90