SMART KIDS 930X122

băuturi alcoolice

Argeș. Pofta de alcool l-a împins la păcat!

Argeș. Pofta de alcool l-a împins la păcat!

Citiți și: Hoață cu renume în Timișoara, furt dintr-un hypermarket din Pitești

Un tânăr de 25 de ani din Davidești a fost reținut după ce a furat mai multe sticle cu băuturi alcoolice.

Totul s-a petrecut în noaptea de 26 spre 27 iunie, când tânărul a sustras dintr-un magazin alcool în valoare de aproximativ 1500 de lei.

Citiți și: Mioveni. Un tânăr și-a lovit bunica și a amenințat cu pistolul doi bărbați

Astăzi, bărbatul este prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În ziua de 07 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut un tânăr de 25 de ani, din Davidești.

Argeș. Pofta de alcool l-a împins la păcat!

Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 26 spre 27 iunie a.c., cel în cauză ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale din municipiul Pitești, de unde ar fi sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice, în valoare de aproximativ 1.500 de lei.

În ziua de 07 august, după administrarea probatoriului, tânărul de 25 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 08 august a.c., să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive., transmite Inspectoratul de Poliție Argeș.

Sursă foto: Descriptiv/infotulcea.ro

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90