930 pe 122 COSTACHE

dispărută

Argeș. Poliția în Alertă! Autoritățile răscolesc județul!

Argeș. Poliția în Alertă! Autoritățile răscolesc județul!

Citiți și: Pitești. Poliția, oficial: Ce s-a întâmplat cu femeia care a fugit din spital!

Update ora 14.20

IPJ transmite:

Citiți și: Breaking. Ce s-a întâmplat cu Ștefania, fata de 13 ani din Pitești

,,La activitățile de căutare desfășurate ca urmare a sesizării privind plecarea voluntară a femeii de 86 de ani, de pe raza comunei Dâmbovicioara, participă, în sprijinul polițiștilor câmpulungeni, și un echipaj canin din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș, jandarmi și pompieri argeșeni, lucrători din cadrul Salvamont, precum și voluntari din localitate.

De asemenea, a fost primit sprijin aerian din partea Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne.

Totodată, verificările au vizat și domiciliul persoanei în cauză, proximitatea domiciliului, unitățile spitalicești precum și în zonele cunoscute a fi fost frecventate anterior de aceasta, însă, până la acest moment, persoana nu a fost găsită.

 

Activitățile de căutare vor continua.”

 Știre inițială ora 10.o4

Autoritățile cer sprijinul oamenilor!

Polițiștii cercetează plecarea voluntară dintr-un centru de vârstnici a Elenei Gabriela Brătan, în vârstă de 86 de ani.

Femeia are afecțiuni medicale.

,,Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung desfășoară cercetări, în urma sesizării din cursul acestei seri de 03 octombrie a.c., referitoare la plecarea voluntară a numitei ELENA GABRIELA BRĂTAN, de 86 de ani, care a plecat de la un centru de îngrijire pentru vârstnici, de pe raza comunei Dâmbovicioara, și nu a mai revenit.

Femeia are domiciliul pe raza municipiului Brașov, și este cunoscută cu afecțiuni medicale.

Au fost efectuate căutări de către polițiști și jandarmii argeșeni, împreună cu un grup de voluntari, însă până la acest moment, femeia în cauză nu a fost identificată.

Argeș. Poliția în Alertă! Autoritățile răscolesc județul!

Semnalmente:  aproximativ 1,55 m înălțime, 60 de kg, ochi căprui, păr alb, poartă ochelari de vedere.

Vestimentația la momentul plecării: pulover crem/bej, cu dungi (roșu, galben și portocaliu), pantalon fâș negru, încălțăminte de culoare albastra, tip papuci.

Persoanele care pot oferi informații despre cea în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, la telefon 0248 512 100.„, transmit autoritățile.

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

Foto, video articol: IPJ Argeș

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90