New Profesional Consult 930 x 122

politist salvator

Argeș: Polițist erou! A salvat un copil de la moarte sigură!

Update, ora 20:07, IPJ Argeș transmite: „În jurul orei 14:30, un tânăr de 17 ani suna speriat la 112, anunțând că doi prieteni ai săi sunt în apă, în zona cunoscută ca ,,Bemo”, în apropiere de orașul Mioveni, iar unul dintre ei este extenuat și nu mai poate ține piept apei puternice.

Citiți și: Video – Piteşti: Poliţist salvator în drum spre casă, după tura de noapte

Apelul a fost direcționat imediat către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, care au ajuns foarte repede la locul unde tinerii se aflau la scăldat.

Între cei care au ajuns la locul în cauză se afla și adjunctul Poliției Orașului Mioveni, Comisar Șef Tinca Dragoș, care a preferat să își însoțească colegii la locul faptei și să acționeze decât să permită să se întâmple o tragedie sub ochii săi.

Ofițerul de poliție a intrat în apă până la cei doi tineri, care se țineau cu greu de o creangă, pe un bolovan aflat în albia râului cu debit ridicat, și i-a stabilizat pe cei doi până la sosirea pompierilor, care i-au scos din apă pe rând.

Din fericire, totul s-a încheiat fără că vreunul dintre cei plecați să aibă nevoie de îngrijiri medicale.

Îl felicităm pe colegul nostru pentru exemplul oferit prin implicarea în rezolvarea acestei situații.”

Știrea inițială, ora 17:10

Tinca Dragoș (foto) adjunctul Poliției Mioveni este eroul zilei. În această după-amiază a salvat doi copii de la înec din râul Târgului.

Apelul la 112 a fost făcut de un al treilea băiat, care îi însoțea pe cei doi și care a rămas pe mal.

Primul care a intrat în râu a fost un băiat de 17 ani. Acesta a fost luat de apă, dar a reușit să se țină de o creangă ca să nu se înece. După el a mai intrat un al doilea adolescent pentru a-l salva.

Între timp, la fața locului au ajuns și polițiștii, printre ei aflându-se și adjunctul Tinca Dragoș.

Ofițerul nu a stat pe gânduri și a intrat direct în apă după cei doi băieți.

Între timp, la fața locului au ajuns și pompierii care i-au scos din râu cu o frânghie.

Evenimentul care ar fi putut avea urmări tragice s-a încheiat cu bine datorită curajului de care polițistul a dat dovadă.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • ALEXANDRINA ȘTEFAN spune:

    DA DORESC SA I TRANSMIT DOMNULUI OFITER FELICITARI PENTRU DOVADA DE UN MARE CURAJ DE A SALVAT ACEI COPII BRAVO

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90