NOR CURIER 930X122

sancțiuni pietoni

    Argeș: Polițiștii rutieri, ”la vânătoare” de pietoni!

    În zilei de luni, 30 ianuarie a.c., polițiștii rutieri argeșeni au desfășurat activități de prevenire a evenimentelor rutiere în care sunt implicați pietonii, în special ca urmare a traversărilor neregulamentare.

    Citiți și: Sancțiuni usturătoare! Pietoni arși la buzunare de la 1 ianuarie!

    Acţiunea s-a desfăşurat la nivelul întregului județ, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural şi a avut în atenție pietonii care nu respectă normele privind circulația pe drumurile publice.

    Acțiunea a avut, în primul rând scop preventiv, vizând conștientizarea pietonilor cu privire la riscurile la care se expun atunci când se deplasează pe drumurile publice și nu respectă regulile de circulație.

    Potrivit IPJ Argeș, ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii au aplicat și 41 de sancțiuni contravenționale (majoritatea avertismente), în valoare totală de 3.480 de lei, pietonilor care au traversat strada prin locuri nepermise.

    În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3