930×122 CAPRA 5

cristian dica hristu

Argeș. Primar din județ, demis!

Argeș. Primar din județ, demis!

Citiți și: Argeș. Un primar, condamnat definitiv pentru transport ilegal de lemne

Zilele trecute, publicația ePitești informa că primarul de la Vlădești, aflat deja la al treilea mandat, a fost condamnat definitiv pentru acuzațiile grave ce i se aduc.

Citiți și: Video – Argeș: Autocamion confiscat de polițiști pentru transport ilegal de lemne

În consecință, astăzi, prefectul Radu Perianu a semnat Ordinul de încetare a mandatului de primar al acestuia.

În perioada ce va urma, atribuțiile sunt preluate de viceprimarul localității, Leonard Șerban.

Argeș. Primar din județ, demis!

,,Am semnat astăzi Ordinul de încetare a mandatului de primar al comunei Vlădești al domnului Cristian Dică-Hristu. Măsura a fost luată ca urmare a pierderii drepturilor electorale, așa cum a stabilit instanța de judecată.

Atribuțiile au fost preluate de către viceprimarul localității, Leonard Șerban.”, transmite prefectul de Argeș, Radu Perianu.

Reamintim că edilul comunei Vlădești, Cristian Dică-Hristu, a fost acuzat de transport ilegal a 39 de mc de fag și brad.

Informații suplimentare puteți re(citi) în materialul realizat de ePitești, AICI.: – Argeș. Un primar, condamnat definitiv pentru transport ilegal de lemne -.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3