New Profesional Consult 930 x 122

Mihai Georgescu

Argeș: Primarul acuzat de favoruri sexuale a venit cu soția de mână în fața instanței

Mihai Georgescu, primarul comunei Călinești, acuzat de folosirea abuzivă a funcției în scop sexual, s-a prezentat astăzi, 4 iulie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni, pentru a cere să i se ridice măsura controlului judiciar.

Citiți și: Gusturi de lux în activități rurale: Primar cu geacă de mii de lei la tăiatul porcului

Reamintim că, pe data de 28 iunie, magistrații de la Topoloveni au decis ca primarul să fie pus sub control judiciar. De asemenea, acesta a primit și interdicția de a-și mai exercita funcția. Subiectul pe larg, AICI – Argeș: Mai mare rușinea! Primar cu cătușele la mâini, adus la judecată.

DECLARAȚIILE PRIMARULUI MIHAI GEORGESCU

„Completului de judecată i-am spus că sunt nevinovat și am venit cu un set de probe și de dovezi în acest sens. Vă rog să vă uitați foarte bine la mine, dacă eu par a fi un om care m-aș deda la astfel de fapte.

În viața mea, dacă aș face o greșeală, cel puțin de această eroare, eu unul mi-aș fi dat demisia și n-aș mai fi mers în mijlocul cetățenilor. (…) Este doar o înscenare și un șantaj.”

DECLARAȚIILE SOȚIEI LUI MIHAI GEORGESCU

„Eu sunt împreună cu Georgescu Mihai de 31 de ani. Vă dați seama că mă surprind aceste acuzații. În momentul în care știu că vrea să facă ceva pentru comună și să fie totul cum trebuie nu sunt în regulă aceste acuzații”, a declarat soția primarului Georgescu.

„Și denigrat la modul acesta. Le doresc să treacă și ei prin momentele astea, să vadă. Le doresc să treacă și cei care sunt în spatele meu prin astfel de mizerii. (…)”, a declarat Mihai Georgescu, completând declarațiile soției.

Declarațiile complete, AICI ⬇️

DECLARAȚIILE AVOCATULUI 

„Am invocat în fața instanței aspecte atât de nelegalitate, cât și de netemeinicie. Noi spunem că prin stabilirea acestei interdicții de a exercita funcția de primar, procurorul de caz a încălcat legea, din punctul nostru de vedere.”

Vezi declarația completă a avocatului, AICI ⬇️

 

Important de precizat este faptul că demersurile făcute astăzi în instanță nu au avut niciun rezultat. Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni i-a respins cererea primarului Mihai Georgescu.

Astfel, măsura controlului judiciar, cât și interdicția de a-și exercita funcția de primar rămân în picioare.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Predoiu Ion Gabriel spune:

    Nu știu cât de reale sunt acuzațiile,dar trebuie să-și exercite în continuare funcția de primar până la o hotărâre definitivă și irevocabilă..
    Primarul din Comuna Pietroșani de la revoluție tot în funcție este și are și-o grămadă de mândre întreținute din banii contribuabililor (au câte un apartament cumpărat de Jan taurul comunal 😂în Pitești și Mioveni.. Nu-l mai ia nimeni la rost și-o grămadă de nereguli 😡
    Asta-i România în care trăim!
    TRIST DAR ADEVĂRAT 😥

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90